Renovering & ombygning af Klubhus Skrevet 29.09.2020
Klubhuset bliver renoveret og ombygget her i 4 kvartal 2020

Clik for mere info !
Det blev her i løbet af sommeren i dagspressen gjort bekendt at Sport & idrætsforeninger i Fredericia kommune fik del i nogle " Corona - penge ".
Fredericia Sejlklub fik 600.000 kr til upgradering af omklædning og badefaciliteter samt klubhusforbedringer.

Det bliver nu slået igang her i 4 kvartal 2020 - helt nøjagtigt den 5 oktober

Det betyder følgelig noget byggerod i hele perioden , men vi forsøger fortsat at holde klubhuset åbent for medlemsaftener og undervisningsaktiviteter.

Vi starter med at forny gulvbelægningen i Centerlokalet - Sofahjørne - Køkken Forberedne arbejder i uge 41 & 42 og selve gulvlægning i uge 43 og færdiggørelse i uge 44.
Så kan klubhuset igen fungere som samlingspunkt.

Ungdommen omklædnings og badefaciliteter er en lidt større omgang med ombygning - nye bruserum - nye toiletter samt etablering af 2 toiletter som ADP/Kommunen kan disponere over som offentlige toiletter.

Det hele vil stå færdigt inden nytår - sådan næsten da . Der mangler måske lidt maling og en enkelt lampe.
Det klares i løbet af januar 2021.

PBV
John Middelboe