Udskydelse af generalforsamling - Covid-19 Skrevet 11.03.2020
Grundet Covid-19 udbrud udskydes FSs generalforsamling indtil videre

Som de fleste nok er bekendt med, er vi midt i en større sundhedskrise.

Skolerne og alle offentlige institutioner er netop blevet lukket to uger frem mens sygdommen spreder sig hurtigt, og i det lys har vi i bestyrelsen valgt at støtte op om opfordringen til at begrænse mødeaktivitet så meget som muligt. Se desuden vedhæftede opfordring fra kommunen.

Generalforsamlingen, planlagt til 24. marts, er hermed udskudt indtil videre!

Vi vil afvente situationen og indkalde til en ny generalforsamling når vi vurderer at det igen er sikkert.

Vi håber og forventer at medlemmerne bakker op om dette tiltag

Da vi på den ekstraordinære generalforsamling blev stillet som opgave at vurdere et forslag til ny kontingent, var opkrævningen bundet op på den ordinære generalforsamlings godkendelse heraf. Bestyrelsens forslag er at følge forslaget fra den ekstraordinære generalforsamling hvilket betyder at nyt kontingent vil blive opkrævet som følgende:
• 650 kr for seniormedlem
• 650 kr for aktivt juniormedlem
• 850 kr for ægtefæller/samlevende (altså seniormedlem +1)
• 200 kr for medtrænende fra omegnsklubber.

Eventuelle ændringer hertil efter den ordinære generalforsamling, vil blive efterreguleret hvis det skulle blive relevant.

De bedste sejlerhilsner og på hele bestyrelsens vegne

Nicolai Aistrup Pedersen
Formand, Fredericia Sejlklub