Gratis kurser og åbent hus Havneservice Marinecenter Horsens Skrevet 03.02.2019
Lørdag den 6 april, 2019.
Invitation fra "Havneservice Marinecenter Horsens"

"

Vi afholder i år igen vores populære åbent hus med gratis kurser lørdag, den 6. april 2019 og igen i år med 3 separate kurser, som vi selvfølgelig gerne vil tilbyde Jeres medlemmer.

Denne event har vi stor succes med og vi har 600-700 besøgende på dagen - gæsterne/kursisterne har altid været tilfredse og lært meget.

Vi håber, at du og dine medlemmer
• tilmelder dig mindst et af disse kurser.
• møder op og benytter dig af de 15 % rabat på dagen i hele butikken samt på forudbetalte bestillingsvarer.
• kommer og nyder en øl eller sodavand og lytter til skotsk/irsk musik.
• medbringer et hold sejlervenner.
• vinder en af de flotte præmier vi udlodder på dagen.

Vi håber, I vil dele dette budskab på Jeres facebookside eller hjemmeside samt evt. i Jeres klubblad og at I vil ulejlige Jer med, at sende denne mail videre til Jeres mailliste for Jeres medlemmer.
Link til vores hjemmeside med flere informationer: https://www.havneservice.dk/aabent-hus.html

I må meget gerne informere os når I gør det.

Pdf fil med folder samt plakat er medsendt denne mail.

Yderligere sender vi snarest, til Jeres klub, pr. post en A3 plakat samt trykte foldere, som vi håber, I vi hænge op i Jeres klub.

Diana Brodersen

//Havneservice Marinecenter Horsens ApS