Adgang til klubhuset - koden til elektronisk lås Skrevet 28.06.2018

Kære FS’er!

Adgang til vores  klubhus  og grejhus foregår med elektronisk kodelås.

Mange af jer kender sikkert allerede koden, men mange kender den sikkert ikke .

Oplysning om den 6 cifrede talkoden  bliver udsendt pr. mail til alle medlemmer via Conventus her i begyndelsen af et nyt kalenderår og dermed en ny sæson. Koden er gyldig indtil andet meddeles , men vil typisk være gældende en sæson.
Klubben ønsker at aflåse klubhuset for at sikre klubbens værdier, men samtidig at koden skal være kendt i medlemskredsen , så klubhuset kan bruges af alle.
Koden skal således ikke være kendt uden for medlemskredsen og derfor vil vi bede jer om  at holde koden personligt og ikke at oplyse koden til udenforstående.

Klubhuset er iøvrigt overvåget udvendigt af 7 videokamaraer som dækker alle områder / vinkler omkring klubhus og grejhus. Ydermere er grejhusets garage til RIB bådene overvåget at et elektronisk alarmsystem tilknyttet en alarmcentral som rykker ud i tilfælde af uautoriesret adgang.
Disse tiltag har forskånet klubben for indbrud og tyverier i den seneste mange år , tyverier som vi har kæmpet meget med i nullernes årti.

Læst 470 gange, senest 16.01.2019