Eksklusivt aftenarrangement Skrevet 21.12.2017
Hør foredraget "Slip drømmene fri" - og få aktie- og vintips

Vi har fornøjelsen - i samarbejde med Fredericia Sejlklub - at invitere til aftenarrangement

torsdag den 25. januar kl 18:30 - 21:30
i Fredericia Sejlklubs klublokaer (Havnehuset)
Jesper Banksvej 18, 7000 Fredericia

hvor Private Banking.direktør Alex Slot Hansen byder velkommen til et spændende program:
  • Tapas og vinsmagning præsenteret af Frode Munksgaard - bl.a. kendt fra tv.
  • Aktietips fra Sydbanks aktieanalytiker Jacob Pedersen - som mange vil genkende som eksperten, der i tv-nyhederne sætter fx. luftfartsnyheder i relief.
  • Foredraget "Slip drømene fri", hvor eventyrer og fortatter Benedicte Riis på sin medrivende facon - via film, fotos og musik - fortæller om bl.a. en sejlads over Atlanten i en nyindkøbt sejlbåd.
  Online tilmelding senest 17. januar

Har du - og gerne en ledsager - lyst til at deltage, så tilmeld jer (først til mølle) på

tilmeld.sydbank.dk/fredericiasejlklub

På gensyn til en aften ud over det sædvanlige