Standernedhaling i Fredericia Sejlklub. Skrevet 03.10.2017
Så skal vi mødes for at tage afsked med sejlersæsonen 2017.

Standernedhaling i Fredericia Sejlklub 2017.

Så nærmer med hastige skridt sig den sidste officielle dag i sejlersæsonen 2017, derfor vil bestyrelsen gerne invitere alle medlemmer der kan afse tid og har lyst til nedhaling af standeren

lørdag den 28.oktober 2017 kl. 12.00

med efterfølgende hyggeligt sammenværd i klubhuset over en bid brød og lidt flydende til ganen.

Bestyrelsen håber på stor opbakning, der vil ved Standeren blive berettet fra ungdomsafdelingen, sejlerskolen og fra fælles sociale aktiviteter, og selvfølgelig også lidt om de øvrige ting der er sket. Endvidere vil der også blive uddelt præmier for årets tirsdagssejladser.
Formandskabet kommer selvfølgelig også omkring Fænø broen, den kommende sæson på vinter pladsen, og vinters indendørs aktiviteter.

Vel mødt til denne sommerens sidste aktivitet.
På bestyrelse og Formandskabets vegne.
Peter Thomsen

Læst 321 gange, senest 16.12.2017