Overpumpningsetablering
Antal læst: 43
Antal svar: 0
Seneste svar: 07.10.2017 - 16:42
Tekst: Sejlklubben har modtaget følgende mail fra ADP:

Til orientering

For Fredericia Spildevand har Aarsleff en opgave med relining af Ø1600 ledningen fra Bryggeriet til rensningsanlægget.
Projektet er nu kommet til del der omfatter Strandvejen, hvor havnens arealer vil blive berørt i forbindelse med etablering af overpumpning.

Som vist på vedhæftede tegning etableres 3 stk. Ø400 ledninger til overpumpning fra pumpestationen ved Holstensvej til rensningsanlægget på Røde Banke.
Ledningerne placeres på havnens område i kanten af Bitumenvej og langs det grønne areal parallel med Strandvejen. Der etableres rørbroer til passage af Nyhavnvej og Strandvejen.

I forbindelse med etablering og nedtagning af rørbroen over Nyhavnvej vil vognbanen fra havnen blive spærret i en kortere tidsperiode.

På lystbådehavnens område placeres ledningerne i kanten af parkeringsområdet ud mod Strandvejen. Ledninger krydser vinteroplagspladsen og saltpladsen på Røde Banke.
På vinteroplagspladsen placeres ledningerne således optagning af lystbåde fortsat kan foregå normalt.

Aarsleffs samlede tidsplan er opstart uge 41/42 med forventet afslutning i uge 50 2017.
Arbejdet på Røde Banke forventes afsluttet uge 46.

Kontakt evt. ADP, hvis dette giver anledning til problemer

Forfatter:
Tekst:
Kontrol:   Indtast koden
Koden er gyldig i 1440 sekunder endnu.