Farvel til Fredericia Sejlklub
Antal læst: 872
Antal svar: 2
Seneste svar: 06.02.2018 - 09:45
Tekst: Kassereren i FS bad om en begrundelse for min udmeldelse af FS.
Begrundelsen er som følger:

Hej Else

Jeg vil gerne fortælle hvorfor jeg melder mig ud af FS. Men da vi ikke kender hinanden, vil jeg kort beskrive mit sejler cv i relation til FS.

Cv start
I 1957 blev jeg medlem af Fredericia Sejlklubs Junior afdeling, i den navnkundige Dylmers tid.
Fra dengang og til nu har jeg været aktiv i klubben og har bl.a. været formand for aktivitetsudvalget og i en årrække ans. h. redaktør af FS Nyt. Jeg har været medlem af FS bestyrelse og har været kritisk revisor. I mange år var jeg kasserer i FS´s Venner hvor jer var medlem i 40 år. Jeg har haft forskellige både og sejler i dag i en Monsun 31.
Cv slut.

Jeg har således fulgt Fredericia Sejlklubs historie i mere en et halvt hundrede år. Jeg har været, og er, en del af Fredericia Sejlklubs historie.

Der er flere med et lignende sejler cv i seniorafdelingen.

Jeg deltog i FS´s generalforsamling i marts 2015. Her fremlagde bestyrelsen et forslag til vedtægtsændring, herunder en ny kontingentstruktur hvor bl.a. begreberne ”pensionist” og ”senior” var forsvundet.

Det var et paradigmeskift for Fredericia Sejlklub, hvor den tabende part var seniorerne. Du er sikkert bekendt med hvad der skete på generalforsamlingen og i den efterfølgende dialog med seniorafdelingen.

Det er min opfattelse, at FS bestyrelse ikke bryder sig om FS seniorer som gruppe.

Jeg er skuffet over bestyrelsens optræden i tvisten mellem seniorer og bestyrelsen. En tvist som IKKE kun drejer sig om kontingent kroner, men i høj grad også om accept af seniorgruppens tilstedeværelse i FS regi.

Det bedste der kunne ske for FS er, at klubben fik en ny bestyrelse. En ny bestyrelse med en anden holdning til hvorledes Fredericia Sejlklub skal ledes.

Hvis dette ikke sker, tror jeg at Fredericia Sejlklub dør og det vil gøre mig rigtig ondt.

Jeg tror ikke at bestyrelsen vil gå af. Derfor melder jeg mig ud af Fredericia Sejlklub.

Med sejlerhilsen
Bjarne Knudsen

Forfatter:
Tekst:
Kontrol:   Indtast koden
Koden er gyldig i 1440 sekunder endnu.