Igang - Hvordan ? Ændret 29.02.2016

Er du en frisk pige eller dreng, og er du fyldt 7 år, så var det måske noget for dig at komme til at sejle optimistjolle.

Du lærer noget om optimist jollen og hvordan den skal håndteres både på land og i vandet. Noget af det du kommer til at lære er, at vende en kæntret jolle. I foråret er vil normalt en tur til Strib Svømmehal, men efter sommerferien er vandet i Lillebælt så varmt at vi bruger en af de vindstille august aftner i august til øvelsen.

Det eneste som du skal kunne for at starte, er at svømme.

De første De første par gange må du selvfølgelig komme uden at det koster noget. Jollen og redningsvest låner du hos os - du skal selv have gummistøvler og regntøj. Ønsker du at fortsætte, skal du betale et medlemskab til Fredericia Sejlklub og et gebyr træning og evt. leje af en jolle.

Når du er vokset ud af optimistjollen, men stadig har saltvand i årerne, er tiden måske moden til at prøve nye udfordringer i en Zoom8 jolle.