Leje af lokaler Ændret 18.08.2018
Medlemmer af Fredericia Sejlklub kan leje klubbens lokale til private arrangementer, hvis lokalerne ikke benyttes af klubben.

Sandal Bakke 22, 7000 Fredericia
Der er borde, stole, og service til 40 personer. Der er en hurtig opvaskemaskine, køleskab og almindelig kaffemaskine. Der kan være sejlere i omklædningsrummene, som har separat indgang.

Hvis du ønsker at leje klubbens lokaler
  1. I bookningskalenderne kan du se, hvornår lokalerne er ledige.
    Klik her for at se kalender.

2. Send en mail til kasserer@fredericia-sejlklub.dk med angivelse af medlemsnummer, navn, lokale og dato du ønsker at leje lokalet.

3. Betal lokaleleje.
    Senest 30 dage for lejetidspunktet skal du betale depositum.
    Klik her for at betale leje/depositum.

4. Du har lejet lokalet, når du har modtaget en bekræftelse fra klubbens kasserer.

Du skal være medlem af Fredericia Sejlklub for at kunne leje klubbens lokale.

Leje af lokale (betales ved indgåelse af aftalen):                                   1.500 kr.
Depositum for skader (betales 30 dage før arrangementet):                  2.500 kr.

Hvis lejer annullerer lejeaftalen tilbagebetales lejen ikke. Lejer får det fulde depositum tilbage, hvis lokalet, inventar og området omkring lokalet afleveres jf. reglerne for leje af klubbens lokale.

Regler for at leje Fredericias Sejlklubs lokale
  • Lejer kan disponerer over det lejede lokale fra kl. 10.00 til kl. 10.00 den efterfølgende dag.
  • Nøglen udleveres ved indgangen til det lejede lokale den dag lejer har lejet lokalet, og afleveres samme sted den efterfølgende dag kl. 10. Mailbekræftelsen på leje af lokalet medbringes ved afhentning af nøglen.
  • Lejer er ansvarlig for det lejede fra overdragelsen og indtil godkendelse af afleveringen af det lejede er sket i forbindelse med aflevering af nøglekort.
  • Lejer er erstatningspligtig for enhver skade, som denne og dennes gæster har forvoldt på det lejede lokale, samt på lystbådehavnen og bygningen i øvrigt.
  • Ved aflevering af det lejede skal nøglekort mv. returneres. Lokaler og toilet(ter) være rengjort, service og bestik skal være rengjort og stillet på plads. Borde og stole opstilles efter indretningsplanen, som er ophængt i klublokalet. Området omkring klubhuser skal være rengjort for enhver form for affald.
  • Enhver form for affald skal fjernes – også affald til aflevering på genbrugsstationer.
  • Hvis der spilles musik, skal døre holdes lukkede, og der må ikke spilles så højt, at havnens øvrige brugere og naboer generes.
  • Der må ikke ryges i lokalerne.
  • Lejer er ansvarlig for overholdelse af havnens og klubbens regler for benyttelse af klubhus.

Indretning i klubhuset